inkaart

Een vriend vloog de zee over, op een verre reis. Hij stuurde zijn vriendin, dat hij niet zichtbaar en tastbaar aanwezig zou kunnen zijn. Maar ook dat hij niet helemaal afwezig was. Ook al was er afstand, over grenzen van tijd en ruimte. Ze waren in elkaar in wezig. De één in de ander.
Misschien heb jij ook mensen waarvan je voelt dat jullie inwezig zijn. Mensen die tastbaar aanwezig zijn, zoals familie, vrienden, je partner, je kinderen… Maar misschien ook mensen die afwezig lijken, maar eigenlijk inwezig zijn. Je vriend die als een broer is, je kindje in de buik, je biologische mama, je overleden dierbare, je zielsvriendin die zover woont, je grootmoeder die je nooit hebt gekend maar op wie je gelijkt, je tochtgenoot…

En misschien wil je  iemand wel bijzonder laten weten dat je aan hem of haar denkt. Met een virtuele knipoog, een inspirerende boekentip, een hartverwarmende ecard, een beetje digitale bemoediging. Bekijk onze ecards  en  stuur heel eenvoudig wat liefs naar wie je dierbaar is.